I fredags tog jag som sagt flyget till Washington DC direkt efter jobbet, här får ni en liten (kanske blir en lång hehe) uppdatering om vad som hände borta i huvudstaden! 
 
Jag kom fram vid 11 tiden, och efter en 10 timmars arbetsdag och en flygresa var jag rätt trött. Men när jag fick krama om mina fina tjejer igen så var sömnen som bortblåst. Vi dumpade väskorna på hostlet och gick iväg till en nattklubb. Från flygplatsen direkt till en nattklubb är väl inget konstigt? Vi slösade inte tid på att göra oss i ordning, utan vandrade iväg med våra sneakers och tröjor från H&M. Jag har aldrig varit så underklädd förr haha, men kul hade vi! Det visade sig dock att klubben med tre vånigar egentligen bestod av ett dansgolv, en balkong där man kunde se ut över dansgolvet och en sexkällare. Efter lite dansande tog vi en taxi till nästa klubb, men chauffören sa att den klubben var stängd. Då bestämde vi oss för att åka hem istället.
 
Lördagen började med pankaksfrulle i solen! Vilket fint väder det var hela helgen! Strålande sol, till och med jag lyckades få lite färg på min bleka kropp! Hemma i Boston regnade det konstant, ovanligt... Efter frullen var det dags att turista, så vi gick och såg det man måste se när man är i DC, till exempel capital hill, George Washington monument, Lincoln memorial, vita huset osv. När det värkte i fötterna och vi sett det mesta tog vi en tarre tillbaka och satt i solen och snackade skit. På kvällen vankades det utgång, så vi förade med några killar som bodde på hostelet. Vi skulle gå och käka någonstans och lyckades självklart hamna på sämsta restaurangen i hela stan. Dyr och äcklig mat, det kändes som skolmat när de lassade upp mac and cheese i små plastbyttor. Vi fick på riktigt inte ens tallrikar.. Dit ska vi inte gå igen haha! Tillbaka på hostlet fortsatte förferren, och Tove och jag var myndiga för en kväll! Så lycklig över att komma in på en klubb som inte var 18+, och att jag faktiskt kunde köpa mina egna drinkar bidrog till lite allt för många shots. Men vad gör det om 100 år? 
 
På söndagen köpte vid med oss smått och gott och åkte och satte oss i gräset utanför vita huset och snackade massa skit. Bakishäng utanför vita huset är lite skillnad från bakishäng hemma på Vi&Ni måste jag erkänna, haha... Allt för snart var det dags att säga hej då igen. Tiden går alldeles för fort när man hänger med dessa brudar, jag skulle helst vilja stanna tiden och inte behöva återgå till verkligeheten. Men efter en 7 timmar lång tågresa var jag hemma igen och helgen i DC var redan ett minne. Nu får jag blicka frammåt till helgen i maj då det vankas kryssning i New York med vårt svenska gäng!