Nästa stopp var Yosmite National Park. Det var en stor kontrast från storstaden till den rofyllda nationalparken. Bara efter några timmar så kände man hur all stress bara försvann ur kroppen. 
En hel dags bilkörande in the middle of nowhere väntade efter våra två dagar i Yosomite. Från klockan 8 på morgonen till klockan 6 på kvällen körde vi på en lång raksträcka med samma utsikt ungefär hela tiden. Men helt plötsligt såg vi skenet av massvis med lampor, och äntligen var vi framme i Las Vegaaaaas! 
 
 
Vi har så många roliga historier från Las Vegas, jag vet inte vart jag ska börja... När vi kom fram till hotellet fick vi köra en snabbfix innan det var dags för limoride genom staden. Drinkarna var starka och humöret var på topp! Efter två snabba timmar gick vi till ett casino för att fortsätta kvällen. Det är precis som man ser på film! Så himla häftigt! När fötterna värkte och plånböckerna var lite allt för tomma åkte vi till hotellet för efterfest. 
Dag två i Vegas började med pankaksfrulle och sedan jacuzzi-häng. De hade även en vattenrutchbana på hotellet som gick genom en shark tank. Helt plötsligt hade man en riktig haj som simmade 50 cm från dig när man åkte i vattenrutchbanan! (Only in Las Vegas...)
 
 
Senare blev det att utforska Las Vegas under dagtid haha. De hade en linbana som åkte över staden, självklart skulle vi hissas upp som Ida hissas upp i flagstången och sedan se stan från fågelperspektiv. Vi var ganska nervösa innan men när vi väl var på marken igen kickade adrenalinet in. Vi åkte även till Stratosphere tower där vissa inte nöjde sig med utsikt utöver hela staden, utan de satte sig i en karusell på toppen, jag blev nervös bara jag kollade på dem. 
 
 

Kommentera

Publiceras ej