Mycket har hänt sedan sist, vet inte vart jag ska börja. Hade semester över jul och nyår och åkte ner till New Jersey och världens bästa Geitenator. En hel vecka hade vi tillsammans den här gången, så länge har vi inte varit med varandra sedan vi sa hej då till varandra på training school i New York för snart ett år sen. Ett år... Kan fortfarande inte förstå hur fort det gått. Jag vet inte hur många gånger jag bestämt mig för att åka hem, jag har till och med kollat på flygbiljetter hem vissa gånger, men nu när man väl är här så vill jag inte det längre. Jag längtar jättemycket efter att få krama på alla där hemma, äta svensk mat som inte kommer från IKEA och sova i min egna säng, men för att komma dit krävs det ett hejdå till mitt amerikanska-jag. Och det vill jag inte. Vill inte säga hejdå till mina barn, till mina vänner eller till mitt liv här borta. Tänk om jag visste för ett år sedan när jag var så ledsen att säga hejdå till alla, tänk om jag visste att det skulle bli ännu jobbigare den här gången..
 
Tillbaka till 2014 och Geitenator! Att få kramas, skratta och snacka skit med min eskimo var höjdpunkten på flera månader. Hon är den som har betytt mest för mig under hela det här året, utan tvekan! Hon visade mig runt i sitt Jersey och det var roligt att äntligen känna att man är i USA haha! Boston är väldigt europeiskt så man får en helt annan känsla när man kommer till en riktig amerikansk stad ;) Planen var att fira in det nya året i New York, men vi ändrade oss och stannade i Morristown. Lika kul hade vi för det, trots att vi missade både nedräkningen och fyverkerier! Att jag några timmar senare blev magsjuk och spydde som en gris hela nästa dag kanske inte var lika lyckat haha. Men jag fick avsluta 2014 och börja 2015 med en av mina bästa vänner, så jag är mer än nöjd! 
 
Amanda har även kommit hem från Polen, så vi har spenderat så mycket tid som möjligt med att snacka om allt och ingenting. Häromdagen gick vi på bio och vi fick sällskap av en mus. Ni läste rätt, en mus. Alla i biosalongen vände sig om och kollade på mig som jag behövdes läggas in på mentalsjukhus när jag helt plötsligt skrek rätt ut "It's a mouse in here!!", men efter ett tag såg de andra också musen så misstankarna om mina potentiella hallucinationer försvann haha.
   Aurora och jag har haft många mysiga play dates, vi planerar ett bröllop med de små innan jag åker hem hihi. Vi borde få pris för världens bästa wingmans! 
   En sjätte och sista tatuering (här i usa i alla fall) planeras, kanske får jag välkomna den redan imorgon! Den som lever får se! 
  Jag har bara tre dagar kvar att jobba (!!) och allting måste vara nerpackat imorgon kväll. Det känns bra med tanke på att jag inte ens har börjat packa än.. Alltid ute i god tid. Vet inte hur jag ska få ner alla mina saker från ett helt år i resväskan, men det har jag lyckats med förr! Har en hel del på min inkpöpslista som måste hinnas med att inhandlas också! Får se om jag hinner med allt i tid haha! 
   Mitt i all stress och deprission att jag snart måste vända blad och börja på ett nytt kapitel kan jag inte låta bli att le varje gång jag tänker på att Lill-Geite kommer till Boston om bara 5 dagar! Ni kan inte förstå hur glad jag är! Två veckor ska vi leva livet på västkusten innan det är dags för Hormannet att tacka och säga hejdå till USA för den här gången. Sverige, vi ses den 5e februari!
 
 
💕