Ville bara titta in och säga att jag lever. Det är knappt, men lever gör jag! Har fullt upp med jobb, skola och träning, känns inte som jag har tid för att varken äta eller sova längre, än mindre surfa runt på internet. 
 
Dagen började som vanligt med ett tidigt pass på gymmet. Mitt sverige-jag hade aldrig satt min fot på gymmet innan klockan 12, och nu står jag här och svettas som en gris innan klockan 6 varje morgon. Det är skönt när det är gjort i alla fall, trots att det är en kamp att stiga upp från den varma sköna sängen varje morgon haha. Efter gymmet blev det en gofrulle-dejt med min vapendragare, Elise. Är så glad att jag har så fina vänner runt omkring mig, det gör så himla mycket. Vi hade laddat upp för att baka scones sen igår kväll, och båda var grymt sugna på det då ingen av oss har ätit det på flera månader. Självklart blir det ju inte alls lika bra med amerikanska ingredienser haha. Vet inte vad det är för fel, men de smakade inte som vanliga hederliga svenska scones. Menmen, vi blev inte ledsna för det. Vi fick istället en anledning att göra det någon mer gång för att få revanch ;) 
 
I helgen får jag finbesök ändå från New Jersey, som jag längtar! Det är inga mindre än The Geitenator och Rorran som kommer för att hälsa på i Boston! Jag längtar så jag spricker! 
 
Slänger upp en bild från förra veckan också! Det blev restaurangmys och utebio med fina tjejer! Det här med free refill är något som verkligen uppskattas när man är bakis... 😂