ÄNTLIGEN har vi haft lite tur med vädret! 30 grader och strålande sol bjussar Cairns på varje dag! Idag flyttar vi även till vår lägenhet, det är något värt att fira! 
 
Vi har även fått äran att se ställen i Cairns som vanliga turister inte får en chans att se. Vi blev väckta en morgon av våra nyfunna vänner då det var dags att hikea. Det tog oss över en timme och jag trodde jag skulle dö minst 10 gånger när jag var på väg att ramla ner för berget (ja, det var ingen vanlig hike. Det var mer "hoppa-på-stenar-och-hoppas-du-inte-ramlar-ner-och-dör-hike". Med sällskap av ormar, spindlar och blodiglar kom vi i alla fall fram och tillbaka, och alla överlevde! Men det var värt allt slit! Vi kom till en liten sjö med fina vattenfall som låg gömd mellan skog och berg. Grabbarna hoppade från klipporna och vi låg och njöt av solen på våra luftmadrasser haha.
 
Vi har även varit på BBQ, haft födelsedagsfirande och spenderat väldigt många timmar vid poolen. Idag flyttar vi som sagt var till vår lägenhet, och jag är sååå himla taggad! För första gången sedan Januari ska jag äntligen få ha mina kläder i en garderob och slipper vända ut och in på min resväska varje gång jag letar efter något! Jag har även bokat in en arbetsintervju nästa vecka, nu händer det grejer! 
 
 
 
Kvälls road trip till ett berg med utsikt över hela stan. Ledsen att säga det här, men tror det toppar utkikstornet på Ramunderberget! 

Kommentera

Publiceras ej