Resan till Mellan tog över 30 timmar, och utan sömn var vi ganska trötta när vi väl kom fram. Eftersom klockan bara var 8.30 när vi landade så försökte vi hålla oss vakna ett par timmar till för att komma in i den nya dygnsrytmen. Vi gick omkring som två zombies och kl 5 gav vi upp och gick och la oss haha.
 
Melbourne är en helt fatastisk stad och jag är så glad att vi började vår resa här. Den har allt från gränder med graffitimålningar och skor som hänger i luften, till underbart fina stränder. Du kan se allt här med andra ord. Det finns hur många mysiga restauranger, cafeér och barer här som helst, så man kan spendera mycket pengar på mat! Vi har fint väder och har redan lyckats få min vita hy kräftröd. Vi har testat på att äta ostron, känguru, krokodil och emu. Vi har haft vår första tisdags-, onsdags-, torsdags-, och söndagsesh haha. Dessutom har vi för första gången festat med en orm på en nattklubb (jag blev väldigt förvånad när jag dansar och helt plötsligt ser en livs levande orm på klubben. Men tydligen är det bara vi svenskar som tycker det är konstigt med ormar på nattklubbar. Nästa gång kanske jag träffar en känguru haha). Som ni kanske förstår får vi uppleva mycket nya saker varje dag, och jag älskar varje minut! 
 
Planerna har ändrats, och vi har bestämt att ta lite semester innan vi slår oss ner och skaffar jobb. Vi kommer därför flytta till Sydney redan nästa vecka, och den 22a april åker vi till Nya Zeeland för nya äventyr. Därfirån åker vi till Brisbane, och då är planen att stanna där och leta jobb. 
 
Två trötta och uttråkade tjejer påväg till Melbs! 
Solnedgång på St Kildas beach. Jag såg för första gången i mitt liv levande pinguiner! Så himla söta! 
Melbs, I love you!