Som rubriken lyder är livet en fest just nu! Det är många utgångar varje vecka oavsett veckodag, och söndagsångesten har bytts ut mot sunday sesh på stadens olika barer. Med andra ord - det är dumt att klaga! 
 
Min kompis har fixat jobb åt mig, så nästa vecka börjar jag jobba med alla grabbar från share houset, får se hur det går haha! Det ska bli skönt att få komma igång och göra något vettigt om dagarna, men det kommer nog vara tufft de i början med tanke på att jag inte jobbat en dag sen i Januari. Jag vet fortfarande inte hur länge jag kommer vara kvar här, det är sånt som märks! Antingen kommer jag hem i Augusti eller om jag trivs med jobbet och får många timmar kanske jag stannar kvar och jobbar i några månader, och sedan reser i Asien innan jag kommer hem. Men ingenting är bestämt än, och om det är något jag lärt mig under de senaste månaderna så är det att det är ingen idé att planera för långt i förväg, för den planen kommer ändå att ändras! 
 
Slänger upp lite blandade bilder från den senaste tiden. Vädret har varit skit de senaste tre veckorna, så bli inte förvånade om jag är blekare än er där hemma! 
 
Världens goaste människa. Är så glad att jag träffat denna tjej!
 
 När det är regnigt och man inte har något att göra passar det bra att köra lite slip & slide inomhus. Vet inte hur många pranks Elise och jag gjorde den dagen, haha..